Fyldte dadler

Fyldte-Dadler-fra-MADjulekalenderen.jpg
Velkommen til MADjulekalenderenJeg har inviteret en række af mine yndlingsbloggere, inden for sundhed, kost og livsstil, til at være med i den store MADjulekalender. Så hver dag frem til juleaften kan du åbne op for en lækker juleopskrift. FYLDTE DADLER♡ fra Stinna.dkOpskriften er en af mine jule favoritter. De lækreste dadler fyldt med hjemmetlavet marcipan og dyppet i mørk chokolade.
Jeg har valgt netop disse lækre fyldte dadler, da jeg ikke synes man skal undvære søde godter i julen og disse er perfekte til dig, som ikke vil spise alt for meget usundt i julen.
Fyldte Dadler fra MADjulekalenderen
  • 60g medjool dadler
  • 200g mandler – malet til mel
  • 5 spsk vand (evt kogende – så går det hurtigere)
  1. Hæld vand over dadlerne. Blend herefter til puré.
  2. Mal mandlerne til mel.
  3. Bland dadelpuré og mandelmel godt sammen.

MARCIPANDer kan laves forskellige varianter af marcipan. Vi delte marcipanen i mindre portioner og lavede disse varianter:

LAKRIDSMARCIPAN: 100g marcipan + 1 tsk lakridspulver

HINDBÆRMARCIPAN: 50g marcipan + ½ tsk pulver frysetørret hindbær

APPELSINMARCIPAN: Det sidste marcipan + én dråbe appelsinolie (det er ret stærkt).Fyldte Medjool dadler SÅDAN GØR DU:

  1. Skær dadlerne på langs og fjern stenene.
  2. Rul marcipanen i små ‘pølser’ og kom dem i dadlerne.
  3. Dyb den ene halvdel i smeltet mørk chokolade.
  4. Pynt dadlerne. Vi dryssede med lakridspulver, frysetørret hindbær samt kanel.
  5. Sæt på køl. Velbekomme.
Jeg blogger på stinna.dk, hvor jeg skriver om sund mad og lækre sunde opskrifter. Jeg er vegetar og laver opskrifter, som smager skønt og ikke bliver kedelige. Især de søde sunde sager har vundet mit hjerte, da jeg virkelig har en sød tand og elsker at eksperimentere med kager og godter i køkkenet.Følg Stinne på Instagram og selvfølgelig på bloggen Stinna.dk hvor du finder masser af lækre opskrifter.
Fra alle os til dig  ♡ Tak for opskriften Stinna ♡ God jul til dig og dineSe alle opskrifter fra MAD julekalenderen her
Forrige
Forrige

Decemberboller med nisseøl

Næste
Næste

Vegansk linsesteg