Opgave: Video og madfoto til E-bog

Michelinkokkens Jonathan Berntsens opskrifter, med Flos olei Olivenolier fra Hippie House.

Madfotograf Susy Grundahl.jpg

Passion & gode råvarer

Når to verdener mødes

En Michelin kok fra The Samuel og Flos Olei olivenolie fra Hippie House.

De har sansen for kvalitet og gode olivenolier tilfælles. Men deres visuelle udtryk går i hver sin retning. Det kan du næsten høre på navnene. Det var min opgave at fotograferer maden, på en måde der får de to verdener til at mødes, i et fælles udtryk.

THE SAMUEL
Michelinkok Jonathan Berntsen er indehaver af restauranten The Samuel.

FLOS OLEI OLIVENOLIER
Den internationale Flos Olei guide nominerer hvert år 500 af verdens bedste olivenolier.

HIPPIE HOUSE
Hippie House er et familieeget engros virksomhed, med speciale i Flos Olie olier.

E-Bog

Opskrifter udviklet af Jonathan Berntsen, med Flos olei olivenolier fra Hippie House

 

I en klassisk Hellerup villa, har Jonathan skabt den restaurant, han altid har drømt om. Besøg The Samuel

Hippie House har specialiseret sig i økologiske specialiteter. Blandt andet et udvalg af forskellige Flos Olei Olivenolier. Besøg Hippie House

Dig og dit udtryk

Ønsker du personlige branding eller produktbilleder, så er du altid velkommen til at kontakte mig

Forrige
Forrige

Fanø Krogaard

Næste
Næste

Psykomotorisk terapeut Bente Klemmensen