HJEMMELAVET YOGHURT

p4172198.jpg

Mavens ven! Hjemmelavet yoghurt er en rigtig fin måde at få tilført de gode og levende mælkesyrerbakterier, som tarmen elsker. Du kan varierer smagen af din yoghurt naturel med lidt vanilje, sirup, kanel,  friskpresset citronsaft, samt frugt og grønt.

  • 1/2 l mælk eller mandeldrik
  • 3 kapsler multidophilus

Åben kapslen med multidophilus og drys mælkesyrebakterierne ud i lunken mælk. Rør det forsigtigt sammen, og lad derefter glasset stå helt roligt ved stuetemperatur. Rør ikke rundt i den, heller ikke hvis du bliver utålmodig og ikke syntes der sker noget, i glasset. Det gør der, det tager bare lidt tid for de små sunde bakterier af lave yoghurt til dig.Når yoghurten er færdig, efter et par dage, vil der være dannet lidt flydende valle på toppen. Drik det, fordi valle er rigtig godt for maven!Tag forsigtig din yoghurt i en skål og pynt med årstidens frugt, bær, nødder og grønt.Den holder sig fint i et par dage, når den opbevares på køl.Multidophilus har et højt indhold af levedygtige mælkesyrebakterier, der kan medvirke til at vedligeholde den naturlige tarmflora og en sund fordøjelse. 

Forrige
Forrige

Verdens bedste ostekage

Næste
Næste

Chia Chokolademousse