Wok a la Susy - Susy opskrift på wokmad

wok-susy.jpeg

- Opskrift af Susy GrundahlFra den Gratis E-bog "Til Middag Med De Sunde" Som du kan downloade her...

Opskrift Susys Livret

wok susyNår jeg vælger denne opskrift er det fordi den kan laves i mange forskellige varianter og af restemad. Du kan lave den med kyllingestykker, eller som vegetarret med stegt Tofu eller som her med fisk, det er bedst at bruge en fast fisk med meget smag, som feks. Havtaske.Ingredienser:

  • 60 gram nødder (pinjekerner eller hakkede hasselnødder),
  • 3 spiseskefulde solsikkekerner,
  • 1 spiseskefuld græskarkerner,
  • 2 gulerødder i små tern,
  • 2 porer skåret i små strimler,
  • 1 grøn og en rød peber, skåret i små strimler,
  • 1 stor løg skåret i strimler,
  • 10 små cherrytomater, skåret i både,
  • 3 fed hvidløg, finskåret,
  • ½ teskefuld friskpresset ingefær,
  • 1 frisk chili, skåret i små stykker,
  • 4 spiseskefulde Tamari,
  • Citronsaft,
  • Frisk kværnet peber og salt,
  • ca. 500 gram Kyllingestykker, fisk eller Tofu,
  • Tamari hældes over retten ved servering

Sådan gør du

Kog 200 g ris og varm nødder og frø og græskarkernerne på en tør pande.Lynsteg alle ingredienser i en wok og tilsæt krydderierne.Tilsæt citronsaft, tamari, tomater, salt og peber.Smag den til og server den på et veldækket bord.Velbekomme!

Forrige
Forrige

Julestjerner og Quality Konfekt

Næste
Næste

Sunde kokoskugler