Video opskrift: Rødbederåkost med hvidløgschips

rødbeede.jpg

VIDEOHILSEN TIL MOSKVAYeahh min lille speedy video med Ukrudtspesto har vundet ved Exchang.es Make Fest, i Moskva.Jeg kunne desværre ikke være med til det store arrangement, da jeg ikke kunne nå at få lavet et Visum.Men jeg var i stedet med på storskærm, med en hilsen og opskriften på min rødbederåkost.Med russiske undertekster og mine tre russiske ord ;-)Opskriften kommer her under, men klik lige på videoen og se hvor nemt det er at lave.Vindervideoen er den lille speedy ukrudtpesto som du kan se på bloggen om mælkebøttesaft lige her

RØDBEDERÅKOST MED HVIDLØGSCHIPSTil en person skal du skal bruge 2-3 rødbeder 1 lille æble, 1 cm peberrod, peber appelsinsaft

Hvidløgschips:  1 helt hvidløg (ca. 10 fed) 7 saltede mandler, 1 en håndfuld persille eller andre krydderurter til at drysse over.

Omega 3 dressing: 1 spsk. Omega 3 , 1 spsk. friskpresset appelsin eller citronsinsaft.

Salaten bliver virkelig flot, hvis du river rødbederne igennem en spiralizer, men du kan selvfølgelig også rive dem på et helt almindeligt råkostjern. Riv de rå rødbeder, peberrod og æblet. Hæld dressing på og lad det trække i 10 minutter. Skær hvidløgene i fine tynde skiver og steg dem svagt på panden så de bliver til knas. Hak mandlerne groft.

Lad retten stå i ca. 15 minutter og derefter drysser du hvidløg og mandler på, og den er klar til servering.Se! her er den færdige rødbederåkost - ser den ikke skøn ud?Rødbederåkost med hvidløgschipsRødbederåkost med hvidløgschips er  anti-inflammatorisk, basisk, og udrensende.Opskriften er fra Retrokuren, råkost, detox og forkælelse.Fik jeg sagt at rødbeden indeholder hyaluronsyre, der fungerer som naturens egen “fillere” til huden.Så frem med rivejernet, nu skal der spises naturlig sprød og knasende botox ;-)

Forrige
Forrige

Skyhøj forbrænding

Næste
Næste

Den forkerte giraf