Susy Grundahl

Kost, kunst og kreativitet

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Sunde drikke
    • Spis din have
    • Vegetar
    • Salater
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fisk
    • Juleopskrifter
  • Malekursus
  • Foto
  • Emner
    • Fotoportræt
    • Madanmeldelser
    • Motion og træning
    • Spis din have
    • Human trafficking
    • Rejser
    • Stil
    • Kunst og kunstterapi
    • Kost og sundhed
    • Boganbefalinger
    • Kreativitet og interesser
    • Kunst og kunstterapi
  • Om Susy
  • Shop

Vegetabilsk Rødbedesuppe Borsch – Cafe Pushkin i Moskva

March 8, 2013 By Susy Grundahl 2 Comments

Jeg har lige besøgt Cafe Pushkin i Moskva, hvor vi fik den bedste Borsch jeg nogen sinde har smagt- jeg fik desværre ikke opskriften på den! Men jeg fik i denne opskrift, på en vegetabilsk udgave af den lækre rødbedesuppe Borsch. Det er nærmest en nationalret her i Rusland, så med alle de rødbeder de spiser her, må deres hud jo være utrolig glat og fin, da rødbeden er spræng fyldt med Hyaluronsyre, som er naturlige “fillers” eller naturens botox. Jeg har ikke selv nået at lave suppen  – Så måske du smager den før mig.

Rødbedesuppe Borcht

Opskriften på Rødbedesuppe eller Borsch
Du skal bruge:
Ca. 2 liter vand
3 mellemstore rødbeder skåret i små tern (plus en rå rødbede, der tilsættes til sidst)
1 dåse mixede bønner
2 løg i skiver
2 fed hvidløg
2 gulerødder i små tern
1/2 selleriknold i tern
2 store kartofler skåret i tern
1 æble som skæres i små tern
2 dåser flåede tomater
1/4 hvidkålshoved som skæres i strimler
1 teske brun kommen
1 teske ingefær
4 laurbærblade
Saften af 1/2 citron
3 spiseskefulde olivenolie
En terning god vegetabilsk bouillon
Salt og peber

Topping
Creme Fraiche, knasende hvidløg og hakket purløg

Sådan laver du Borsch
Det er nemt, du kommet bare alle ingredienserne ned i en stor gryde og lader det koge i ca. 30 minutter.

I mellemtiden kan du lave de ristende hvidløg
1 helt hvidløg skæres i fine skiver og ristes svag på en pande med olivenolie – kun lige til de bliver lidt gyldne og knasende.

Et hurtig opkog før servering
Når suppen er færdig, tilsætter du en RÅ reven rødbede, så suppen får en flot, knaldrød rødbedefarve.
Suppen spises rygende varm, med en kold klat Creme Fraiche på toppen og drys med sprøde hvidløg og finsnittet purløg.
Tilbehøret er et stykke godt rugbrød

приятного аппетита eller på godt dansk Go appetit

Min fødselsdag på Cafe Pushkin

Jeg har lige haft fødselsdag og den fejrede vi i Moskva, hvor vi besøgte min søn, som studerer på Strelka. Han tog os med på Cafe Pushkin, som er en meget flot klassisk russisk restaurant og her spiste vi  selvfølgelig Borsch og Gullasch.
Hvis du kommer til Moskva så besøg Cafe Pushkin. Det er som at træde ind i en anden verden, en anden tidsalder.

Vi sluttede aftenen af i min søns køkkenet, med en russisk rødvin 😉
Cafe Pushkin i Moskva

Jeg skal lige ha´styr på mine billeder, så kommer der en blog om Moskva, som du måske kunne blive inspireret af hvis rejsen går til Moskva

Relaterede indlæg

Det kreative Moskva HOT VEGETABILSK KARRYSUPPE Vegetabilsk krydderfedt med løg Video opskrift: Rødbederåkost med hvidløgschips

Filed Under: Alle blogindlæg, Madanmeldelser, Moskva, Vegetar

About Susy Grundahl

Mit navn er Susy. Grundahl Jeg er kunstterapeut, indehaver af Photo Styling Background, forfatter til Mit Antiinflammatoriske køkken og Retrokuren. Læs mere om mig her. Vi ses på Instagram og Facebook. :)

Comments

  1. Chiharu says

    February 18, 2016 at 00:35

    Needed to draft you this tiny observation to say thnaks a lot once again just for the unique things you have shown on this website. It’s certainly unbelievably generous of you to provide freely just what many people could possibly have sold as an ebook to help with making some profit for themselves, especially given that you might have done it in the event you wanted. The good ideas additionally worked to become a easy way to be sure that other people have a similar passion the same as my own to know the truth very much more concerning this issue. I think there are a lot more enjoyable instances in the future for those who discover your site.

Trackbacks

  1. Moskva-guide: Restauranter, Spisesteder & Seværdigheder says:
    October 21, 2014 at 19:05

    […] PUSHKIN Vi ankom til Moskva på min fødselsdag. Min søn havde reserveret bord på Café Pushkin, som er en klassisk og elegant restaurant der blander russiske og franske retter. Se lige billedet […]

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jeg er kunstterapeut, indehaver af Photo Styling Background, samt forfatteren af Mit anti-inflammatoriske køkken og Retrokuren.

Læs mere Om Susy

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 37-siders gratis E-bog: "Sund Morgenmad"

Social

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube

Sunde opskrifter

Opskrifter

Tøj & Stil

Stil

Skønhed

Stil

Kreativitet & Interesser

kreativitet

Træning & Motion

træning

Boganbefalinger

bøger

Få blogposts først!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 37-siders gratis E-bog: "Sund Morgenmad"

  • Min tur til Mexico City: Mad, farver, musik og dans

    Min tur til Mexico City: Mad, farver, musik og dans
  • HOT VEGETABILSK KARRYSUPPE

    HOT VEGETABILSK KARRYSUPPE
  • VIDEO: Tips til bedre madbilleder!

    VIDEO: Tips til bedre madbilleder!
  • Tips til gode produktbilleder

    Tips til gode produktbilleder
  • Bøger, billeder og gode fotobaggrunde

    Bøger, billeder og gode fotobaggrunde