Stenalderpizza på 10 minutter

Stenalder-Pizza.jpeg

Nej de spiste ikke pizza i stenalderen og enhver stolt italiener, mig selv og alle andre, der elsker en udsøgt god pizzabund, vil aldrig kalde det for en pizza!Det vigtigste ved en god pizza er bunden. Alle kan lave en god tomatsovs, hvis de bare  lader den står at simre i et par timer, men en god pizzabund, den er det kun de færreste der kan lave. Jeg har eksperimenteret lidt med at lave et godt brød uden mel, men det er endnu ikke lykkedes. Så da min mand så dette lille måltid troede han det var et nyt stenaldereksperiment.En Stenalderpizza - Selvfølgelig, det lyder da også mere fantasifuld end omelet med pizza topping!Opskriften ...Jeg brugte Hanegal oksespegepølse, som jeg skar i tynde skiver og stegte på en tør pande.Når de er gyldne tages de af og du kommer lidt kokosolie på panden. Pisk 6 æg, tilsat lidt vand, salt og peber og steg det på panden.Lav en hurtig tomatsovs, ved at blande ketchup, basilikum, oregano, revet parmesanost, lidt hvidløg, olivenolie, salt og peber.Sluk for panden, når “pizzaen” er næsten færdig. Hæld tomatsovsen på og lad det stå og blive varm på panden.Pynt med spegepølsen og det fyld du bedst kan lide. For eksempel, svampe, løg, tomater, rucula og mere parmesan.Gi´ lige retten et hurtig opkogning før servering, så den bliver sprødSmager dejligt - men pizza bliver det aldrig ;-)Jeg lever ikke selv af stenalderkost, men vil gerne servicerer kunderne på Netspiren, med gode opskrifter. Så jeg forsætter mit forsøg på, det gode brød, uden mel!Maya Gry har lavet en god kage som hun har kaldt for det den er.Snup opskriften på   " Hulekvindens chokoladekage" hos Netspiren

Forrige
Forrige

Symptomer på hudkræft

Næste
Næste

Lidt modeblogger er man vel ;-)