Sprød mandelbund med skyr og blåbær

foto11-1024x6621.jpg

En sund og nem dessert. Det er ikke en kæmpe lagkage ting, men mere en lille sund og hurtig lagkage haps. Sådan en man lige nemt kan lave, når man har lyst til lidt hurtigt, sund og lækkert.Sprød mandelbund med sTil mandelbunden skal du bruge:

  • 200 gram mandler
  • 1 æg
  • 1 lille tsk. bagepulver
  • 2 spsk. sukrin

Sådan gør du:100 gram mandler hakkes fint100 gram mandler hakkes grovpisk det hele ægrør mandler, æg, sukrin og bagepulver sammen.Mandelmassen fordeles ud på et stykke bagepapir.Skær mandelbunden i passende størrelser, før bagning, da den ellers kan smuldre lidt ved udskæring.Du kan også skære mandelbunden ud som små runde kager, som pyntes efterhånden som de skal spises.Bages i ca. 25- 30 minutter på 175 grader.

  • Pynt med skyr, blåbær og evt. et drys af Basica

Mandelbund med skyr og ægte blåbærJeg har altid en pose Blueberries fra Superfruit i køkkenskabet, som kan bruges til musli, smoothies, snacks og kager. Læs mere hos Netspiren Basica er et mineralpulver, som er med til at forbedre kroppens syre/base balance. Læs mere om Basica Aktiv herI min bog Retrokuren anbefaler jeg at man drikker et glas Basica dagligt. Jeg havde aldrig tænkt på at bruge det til desserter, før jeg så min veninde Helle drysse det på en kage, på Instagram.Det er også hende der laver det bedste "Peberkagebrød" uden gluten og sukker. Så er du kommet i rigtig kagehumør, så snup opskriften på jordemoderlounge.dkSå er det bare at sætte vand over til en kop te, til kagen.

Forrige
Forrige

Naturlige smagsforstærkere og pesto

Næste
Næste

Jægeren og vegetaren