Pop-up restaurant day

Har du en drøm om at åbne din egen restaurant, så gør det!Nu kan du afprøve din idé og lave din egen pop-up restaurant, for en dag.  Restaurant Day er et finsk initiativ, som nu har spredt sig rundt om i verden, med stor succes. Alle kan åbne deres egen restaurant, med det koncept man ønsker.Jeg sidder lige nu i haven, hvor solen skinner, fuglene synger og jeg får en vild lyst til at fylde haven med spisende gæster. En pop-up restaurant der starter om eftermiddagen med visesang, kold hvidvin,  kaffe og kager med bær og om aftenen kunne vi tænde op for øko-grillen eller serverer en kæmpe paella. Hvis jeg skal have min mand med, så er vi måske mere over i vinsmagning eller en gourmet oplevelse som den vi lige selv var til i København.Goj Ma Pop-up restaurant i Pusher Street på Christiania var helt forrygende. Jeg elsker kontraster - Tænk at sidde midt i Pusher Street i Christiania og spise gourmet.7 stjerner for maden, servering og den gode stemning - Sådan!Goj Ma havde åbent hele dagen og de kunne bespise hele 500 gæster og serverer en fantastik stemning. Det var et kæmpe arrangement de havde fået op at stå ved hjælp af et team af frivillige hjælpere og et godt samarbejde med Christiania, som gerne vil vise at Pusher Street er meget mere end bare hash.Vi forventede os meget af menuen, eftersom to af bagmændene bag Goj Ma er Henno Matzen og Tobias Tabajara Lauritzen, som begge var kokkeelever fra Dragsholm Slot og Tobias er nu kok på Cofocos Höst.

Menuen var  inspireret fra det nordiske køkken.

  • Grillede hvide fermenterede asparges, luftig brunet smør, krudité og maltjord.
  • Sprængt svinebryst, syltet majroe, knust brændenælde, brændt skalotteløg og sauce skilt med ramsløg.
  • Rabarberkompot med æble, hyldeblomst sorbet, marengs på rabarber og sødskærm.
  •  Prisen for denne forrygende menu var 200 kroner og vi købte så en tilhørende vinmenu

Vi sluttede en skøn og varm sommeraften af med en drink fra coctailbaren, musik fra DJ og dans i Puscher Street.Man kunne jo åbne den restaurant man selv mangler...Så kunne jeg tænke mig at lave en pop-up restaurant på stranden med bål, dans og Alt godt fra havet. Eller måske en vegetar restaurant her i haven, med teamet "Spis din have" Nej nu ved jeg det, hvad med at samle alle de lokale specialiteter som Fanø laks, bakskuld, tang, marsk lam og vin fra vores lokale vinmark. Ej vi skal da åbne en helsebar, med det bedste inden for rawfood, paleo og Ukruds Shots. Vi kunne også lave en pop-up Detox restaurant med de retter som er med i min kommende bog  og vi kunne lave svedehytte, massage og yoga. Ja en Detox kurdag, der lige poppede up.Har du fået lyst til at være med, så læs hvordan du skal gøre på Restaurant Day.Har du lyst til at besøge en Pop-up restaurant, så følg med på FB Restaurant Day DenmarkUpdate: Tobias var kok til autoværkstedets fødselsdag. Læs om den dejlige aften her.

Forrige
Forrige

Moderne slaveri

Næste
Næste

Feminine Flow