Susy Grundahl

Kost, kunst og kreativitet

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Sunde drikke
    • Spis din have
    • Vegetar
    • Salater
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fisk
    • Juleopskrifter
  • Malekursus
  • Foto
  • Emner
    • Fotoportræt
    • Madanmeldelser
    • Motion og træning
    • Spis din have
    • Human trafficking
    • Rejser
    • Stil
    • Kunst og kunstterapi
    • Kost og sundhed
    • Boganbefalinger
    • Kreativitet og interesser
    • Kunst og kunstterapi
  • Om Susy
  • Shop

Ginger Guacamole og en lille avocado mousse

March 16, 2017 By Susy Grundahl

Siden jeg kom hjem fra Mexico City har vi lavet guacamole, hver dag. Spiser det morgen, middag, aften og lidt ind i mellem. Avocado er supersunde. De er meget antiinflammatoriske, med deres store indhold af de sunde fedtsyrer. Guacamole smager fantastisk og kan laves i mange forskellige variationer. Mine hjemmelavede tacoskaller, var jeg ikke lige så heldige med!

 

GRUNDOPSKRIFT PÅ GUACAMOLE

  • 3 modne avocado
  • 2 fed hvidløg
  • saft fra 1/2 lemon
  • 1 tomat
  • 1 rødløg
  • 1 tsk chilisauce eller 1/2 tsk. chilipulver.
  • en håndfuld friskhakket koriander
  • salt og peber

Mos avocadoerne med en gaffel, finhak rødløg, pres lidt hvidløg, skær tomaterne i små skiver, hvor du lige presser noget af saften fra – tilsæt resten og du har den lækreste guacamole.

Så begynder festen …

Der er så mange forskellige muligheder til at varierer din guacamole.
Til “Ingefær guacamole” tilsætter du lige en tsk. fintrevet frisk ingefær, så den bider lidt, af den sunde rod.

Prøv også at tilsætte hakkede valnødder, måske lidt skyr, eller lav en marrokansk inspireret guacamole, ved at tilsætte et par tsk. stødt spidskommen.

Guacamole sardin mousse.
Til denne lille ret, har valgt sardiner, da de er meget antiinflammatoriske og fordi at vi spiser alt for lidt af den lille fede fisk. Men hvis du bedre kan lide tun, så snupper du bare den.

  • 2 avocado
  • en dåse sardiner
  • saft 1/2 lime
  • 1 lille rødløg
  • 1 spsk hakkede jalapeno
  • 1 spsk hakket rød peber
  • en håndfuld koriander
  • salt og peber

Server guacamole moussen i avocadoskallerne og nyd den med ristet rugbrødssnacks.

Hjemmelave tacoskaller, blev det så ikke til denne gang! Forsøgte ellers ret ihærdigt med majsmel, vand og lidt salt – her ser du resultatet!  Måske man skal bruge den majsmel der hedder, Masa Harina og måske man også lige skal anskaffe en tacopresser.

Turen går til Mexico City
Vil du se hvor flotte tacos kan være, direkte fra Mexico City, så lad dig inspirerer fra mit blogindlæg om den farverige by HER

Relaterede indlæg

AVOCADO MOUSSE AVOCADO & MYNTE IS Rocky Ginger fra “Mit ANTI-inflammatoriske køkken” Den lille sorte

Filed Under: Alle blogindlæg, Middagsmad, Opskrifter

About Susy Grundahl

Mit navn er Susy. Grundahl Jeg er kunstterapeut, indehaver af Photo Styling Background, forfatter til Mit Antiinflammatoriske køkken og Retrokuren. Læs mere om mig her. Vi ses på Instagram og Facebook. :)

Jeg er kunstterapeut, indehaver af Photo Styling Background, samt forfatteren af Mit anti-inflammatoriske køkken og Retrokuren.

Læs mere Om Susy

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 37-siders gratis E-bog: "Sund Morgenmad"

Social

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube

Sunde opskrifter

Opskrifter

Tøj & Stil

Stil

Skønhed

Stil

Kreativitet & Interesser

kreativitet

Træning & Motion

træning

Boganbefalinger

bøger

Få blogposts først!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 37-siders gratis E-bog: "Sund Morgenmad"

  • Bøger, billeder og gode fotobaggrunde

    Bøger, billeder og gode fotobaggrunde
  • Tips til gode produktbilleder

    Tips til gode produktbilleder
  • HOT VEGETABILSK KARRYSUPPE

    HOT VEGETABILSK KARRYSUPPE
  • VIDEO: Tips til bedre madbilleder!

    VIDEO: Tips til bedre madbilleder!
  • Min tur til Mexico City: Mad, farver, musik og dans

    Min tur til Mexico City: Mad, farver, musik og dans