Medjoul dadler med fyld
Min nye fingerring fra Monies inspirerede mig til at lave "Guld dadler"Medjoul dadler eller Medjool dadler som de også kaldes, smager helt forrygende. De er kæmpestore, så der er plads til en masse godt og knasende fyld inde i de bløde og cremede dadler. GULD DADLER
- 1 pose Medjoul dadler
- hakkede hasselnødder, eller mandler
- mørk chokolade
- lidt marcipan
- guld Har valgt madguld Urtegaarden (jernoxyd, titandioxyd og kiselsyresalt)
Du bare stenen ud og fylder den med finhakket nødder, mørk chokolade og marcipan. Medjoul mandler er meget bløde søde i sig selv, så du kan godt undlade marcipan - hvis du syntes.Se lige den fine struktur der bliver synlig i dadlerne.Dadler er en sund frugt, men det er også en frugt med meget sukker, så man kan ikke spise ubegrænset af den - selv om disse her Guld dadler frister.Faktisk er dadlers GI (den umiddelbare effekt på blodsukkeret) på 103, hvorimod abrikoser er helt nede på ca. 30Se min guide på Glykæmisk indeks (GI) her